Så här funkar det att tjäna pengar genom att sälja andelar

Registrera din skola eller förenings intresse på vårt webbformulär så kommer vi ta kontakt med dig med all information du behöver för att komma igång med er försäljning.

Vi lägger in era försäljningsmål i vår app och skickar inloggningsuppgifter till dig som är registrerad administratör.

 

Av 125kr går 50kr tillbaka till föreningen/klassen, 50kr till solcellsprojektet och 25kr till moms.

Dina elever eller gruppmedlemmar säljer andelar med en smart betallösning till privatpersoner och företag genom vår app samtidigt som de samlar in pengar till klassen eller föreningen.

Varför solenergi?

Solen är den absolut mest miljövänliga energikällan vi har här på jorden och producerar 15 000 gånger mer energi än vad vi människor förbrukar till industri, transporter och uppvärmning.

Solcellerna

Solcellerna fångar solens strålar och omvandlar energin till el. När du köper din andel i EnergyAids projekt bidrar du till mer klimatneutral elproduktion och en hållbar utveckling.

Var placerar vi våra solceller?

Med hjälp av dina andelar bygger vi mindre solcellsanläggningar av hög kvalitet på skolor i utvecklingsländer. När elektriciteten fungerar under dygnets alla timmar ger vi tillsammans barn betydligt bättre möjligheter att studera även efter solens nedgång.

Vi tycker alla har rätt till hållbar el!

Genom att köpa andelar i EnergyAid bidrar du till solcellsprojekt i utveclings-länder som minskar miljöpåverkan. Du ger också barnen en chans att bekanta sig med digital teknik vilket ger dem ökade möjligheter att upptäcka och se världen i ett bredare perspektiv.